Sobre mí

Vaig néixer a Castelldefels l’any 1973. Estic casada i sóc mare de dos fills, en Daniel i en Raúl.

Formació

Em vaig llicenciar en Ciències de la Comunicació a l’especialitat de Publicitat i Rel·lacions Públiques per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). Tinc un Màster en Estratègia i Marketing Polític a l’Institut de Ciències Polítiques (ICP). En l’actualitat estic finalitzant el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

 

Trajectòria professional i política

En primer moment, la meva trajectòria professional va estar lligada al món del màrqueting i la comunicació. Posteriorment s’ha centrat en l’àmbit de l’Administració Pública, amb experiència com a cap de Gabinet d’Alcaldia amb Antoni Padilla (2002-2007). He estat Regidora de l’Ajuntament de Castelldefels des de l’any 2007, ostentant càrrecs com Regidora de Règim interior, Regidora de Festes i Regidora d’Urbanisme i de Turisme. Durant la legislatura 2011-2015, vaig ser regidora del PSC a l’oposició. Durant aquests anys també vaig ser Consellera Comarcal de Turisme.

 

L’any 2014 vaig ser escollida com a candidata del PSC a l’Alcaldia de Castelldefels, en les primeres eleccions primàries obertes que s’han fet al Baix Llobregat. Des de juny de 2015 és Primera Secretària del PSC Castelldefels.

Des del juny de 2015 he estat Primera Tinent d’Alcaldia i Regidora de Presidència i Comunicació a l’Ajuntament de Castelldefels.

Des del Congrés del 13è Congrés del Partit Socialista de Catalunya, sóc la Presidenta del Consell Nacional del PSC.

Des del 10 de juny de 2017 sóc l’Alcaldessa de Castelldefels.